Hoi , welkom op mijn site !

Hoi ! welkom op mijn site ! Mijn naam is Rob en mijn callsign of radioroepnaam is PB2RVS . PB is daarin de prefix en dat wil zeggen dat ik uit nederland kom en RVS is de suffix en die kun je tegenwoordig zelf kiezen en RVS staat voor Rob van Sonsbeek . De radioroepnaam kun je aanvargen bij agentschap telecom na succesvol behalen van het radioexamen .

Op deze site wil ik weergeven wat een radiozendamateur is en doet .

4 Reacties op Hoi , welkom op mijn site !

 1. Hallo Rob,

  Ik heb met belangstelling zitten kijken naar jou mooie mast en antenne-installatie.
  Je hebt het prachtig voor elkaar Rob, mijn complimenten!

  Groet en 73′,
  Adri PD0AV

 2. Mooie zeer uitgebreide website die duidelijk maakt waar je mee bezig bent.
  Je hebt nog veel toekomstplannen. Mooi

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*